keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Arjen ihanuuksia


Se tunne, kun puolitoistavuotias lukee antamaani mainoslehtistä, sen jälkeen vähän repii ja rypistää sitä ja vie sen sitten takkaan. Perään hän asettelee klapin puukorista ja lopuksi vielä äheltää luukut kiinni.

----

Hippu oppi syömään haarukalla siitä lähtien kun sai sellaisen ensimmäisen kerran käteensä. Lusikankäytön opettelu jatkuu vielä...

----

Lunta tuli vähän reippaammin kerralla. Lapsiparka sai oppia, että lumi on kylmää, kun innokas äiti veti pientä pulkassa ja pehmeässä hangessa pulkka ei pysynytkään pystyssä. Hippu kaatui naamalleen hankeen pari kertaa, ennen kuin äiti oppi. Sen jälkeen lapsi sai tepastella omin jaloin ja seuraukset olivat samat, kun kankeat kengät ja paksut toppaukset saivat tasapainon horjumaan. Sisäleikit on ihan kivoja.

----

Alimmassa laatikossa on koiranruokaa. Teippasimme laatikon kiinni ylempään, ettei Hippu pääse laatikon sisältöön käsiksi. Tämähän ei tietysti estänyt lasta vaan näppärästi hän keksi kaivella laatikkoa sivustakäsin. Niinpä he sitten söivät tyytyväisinä koirankeksejä yhdessä, Hippu ja koira.

----

Note to self: Lapselle, joka haluaa syödä itse, mutta käytännössä opettelee vasta hommaa, ei kannata laittaa mustikkaa aamupuuron päälle. Lopputulos on laittaa sekä lapsi että vaatteet pesuun.

----

Onni on auratraktori! Tänään päästiin pulkkailemaan vähän paremmalla menestyksellä kun pihatie oli vihdoin aurattu. Kaiken kruunasi lapsen suloinen kikatus, jonka aiheutti lumesta innoissaan ympäriinsä poukkoileva koira. Arjen pieniä helmiä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti