keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Housumaniaa!

Viime aikoina olen tykästynyt kuosillisiin housuihin. Kaikki alkoi viime kesänä, kun Maitotytöltä ilmestyi supermukavat ja ihanan pirtsakat päivänkakkara-JaJat. Ne piristivät synkkiä syksyn ilmoja.

Me&i
JaJat <3




















Kesäisin ihmisten vaatetus on yleensä värikkäämpää ja niinpä innostuin värikkäistä housuista tänä kesänä uudestaan. Ostin käytettynä Me&i:n paisley-kuosiset fluid pantsit. Tykkään kuosista sen pirteyden takia, mutta täytyy myöntää, että mieleen tulee ensimmäisenä kalsarit. Myös mieheni kommentti oli jotain yöpuvun suuntaan. No, kotihousuiksi joka tapauksessa ihan kelvot.


Verson puodilta ilmestyi hiljattain aivan ihania kankaita ja tilasin sieltä (taas) aimo pinon, kylläkin tällä kertaa sillä ajatuksella, että nyt myös teen näistä jotain enkä laita vain hyllyn koristeeksi. Pian tilaukseni jälkeen samainen puoti julkisti historiansa ensimmäisen virtuaaliompelukerhon. Liityin välittömästi mukaan ja tilasin tuotepaketin. Ehkä tästä saisi kaivattua potkua ompeluun, kun kerhossa olisi tavoite ja deadline!

Potku toimi! Ompelukerhosta tuli pala mustavalkoista kukallista kangasta ja tehtävänä oli tuunata sitä jotenkin. Ensin mietin jotain lapsille, mutta sitten mieleeni pälkähti ajatus kuviollisista legginseistä. Mekko- ja tunikaihmisenä (ja pienten lasten äitinä) legginsejä ei ole koskaan liikaa! Tuunauksen toteutin applikoimalla mukaan Versolta aiemmin tilattua kangasta.

















Melkein samaan syssyyn ompelin ihanasta Ruusuhuivi-kankaasta itselleni vielä trikoiset kesähousut. Tämäkin kuosi herätti aluksi minussa ristiriitaisia tunteita, mutta housuista tuli niin kivat ja hyvin istuvat, että päätin heittää epäilykseni romukoppaan ja nauttia kesästä! Sitäpaitsi ne sopii hyvin balleriinojen kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti