perjantai 27. maaliskuuta 2015

Back to busines

Kuten joku saattaa arvata, käsityöt on intohimoni (yksi niistä). Pidin pienen "äitiysloman" käsitöistä, mutta viime viikolla kaivoin taas ompelukoneen esille.

Ennen Nupun syntymää askartelin molemmille lapsille vaippoja ja imuja vanhoista pyyhkeistä. Ja hyvin toimii! Mallina käytin olemassaolevia vaippoja.


Hippu sai aikoinaan tädiltään villaisen peiton, joka on ahkerassa käytössä. Löysin kivan mallin ja päätin tehdä Nupulle oman peiton. Peitosta piti tulla vähän isompi, mutta en ehtinyt tehdä sitä enempää. Tällä hetkellä se on kuitenkin riittävän iso ja ehkä jatkan sitä vielä jossain vaiheessa.


Hippu oli sitä mieltä, että pikkusiskon pitää mennä kokonaan peiton alle...

Viime kesänä tein Hipulle tunikan ja itselleni mekon Linnelin päärynäkankaasta. Nyt ompelin samanlaisen mekon Linnelin Sessu-kankaasta työkaverini tytölle, joka on vain kolme viikkoa Nuppua vanhempi.


Kaava on ihan itse kehitelty parin olemassaolevan vaatteen pohjalta. Täytyy myöntää, että olen ylpeä aikaansaannoksestani, en ole koskaan ennen tehnyt kaavoja itse.

Ottobre-lehdestä löysin kivan potkuhousujen kaavan ja näitä ompelin Nupulle parit, kun tuntuu että bodyja on kaapit pullollaan mutta housut loppuvat kesken.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti