keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Kotiäiti kokkailee

Kokeilin jotain ihan uutta. 
Tunnen itseni maalaiseksi, mutta pakko myöntää, etten ollut koskaan ennen maistanut parsaa. Niinpä korjaamaan tuota aukkoa sivistyksessä.


Kaikki oikeastaan alkoi hetken mielijohteesta, kun lähikaupan hyllyllä näin parsanippuja.
Parsa on hauskan näköistä, toivottavasti se maistuu yhtä hauskalle :)


Sitten vaan kuukkeloimaan, mitä niille pitää tehdä.
Muutaman keitto-ohjeen luettuani päätin yrittää. Kanta pois ja kuoren alaosa.


Parsat nippuihin ja kiehumaan. Liikaa ei saa keittää.




Ja tällaiseen seuraan parsa lopulta päätyi. En tiedä, minkä kanssa sitä kannattaisi syödä, mutta tässä se ainakin näytti herkulliselta ;) Sen tiesin, että voita pitää pistää päälle.

Ja se maku. No... se oli... vihreän makuinen... Jossain luki, että hienostunut ja mieto maku. Ehkä se oli sitä. Ei se pahaa missään nimessä ollut, mutta ehkä pienellä harjoittelulla siitä voisi saada vielä parempaa. Jälkeenpäin tajusin, että olin unohtanut suolan :P 

Hippukin sai maistaa vähäsen ja kelpasi (kuten kaikki muukin tähän mennessä.) 
Miehelle en edes yrittänyt tarjota :D 

Pieni kotiäidin gourmet-hetki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti