perjantai 17. huhtikuuta 2015

Blogi 1v

Tämä blogi täytti juuri vuoden! Onnea blogi!

Tämä on kolmas oma blogini ja ensimmäinen, jota olen pitänyt pidemmän aikaa säännöllisesti. Vuoden aikana tekstejä on kertynyt 50 ja sivunkatseluita inan vaille 1400. En ole mainostanut blogiani missään, joten sinänsä ihan hyvin. Halusin kokeilla, tavoittaako tämä ihmisiä vaikken markkinoi sitä. Nyt vähän ennen 1-vuotissynttäreitä loin blogille oman facebook-sivun, katsotaan saako se lisää katselijoita.

Kommentteja on tullut harvakseltaan ja lukijoita blogilla on pyöreät 0. Ylivoimaisesti suosituin teksti käsitteli hoitohenkilökunnan oikeutta kieltäytyä toimittamasta abortteja. Alkuperäinen ajatukseni oli kirjoittaa blogia, joka pääsääntöisesti olisi elämänmyönteinen ja toisi iloa, vertaistukea ja ehkä jopa toivoa ihmisille. Näyttää kuitenkin siltä, että kiistellyistä ja vaikeista aiheista kirjoittaminen kiinnostaa ihmisiä enemmän... Pitäsikö tästä vetää se johtopäätös, että minun kannattaisi muuttaa blogin tyyliä? Tietoisesti olen vältellyt tiettyjä aiheita, joilla tiedän saavani aikaan vain riitaa vaikka kuinka nätisti yrittäisin kirjoittaa. Minusta se ei vaan johda mihinkään...

Nytpä olisikin mielenkiintoista kuulla, mitä sinä, hyvä lukija, tykkäät lukea. Mikä on ollut hyvää ja mikä vähemmän mielenkiintoisa? Ehkä en koskaan saa tietää, mutta jos jaksat, niin kommentoi jotain!




2 kommenttia:

  1. Itse olen enemmänkin keskusteleva kommentoija joten arkisempiin päivityksiin on hankalampi keksiä mitään sanottavaa vaikka on niitäkin mukava lukea.

    Kai tässä on kysymys siitä pidätkö blogia enemmän omana avoimena päiväkirjana vai haluatko vaihdella ajatuksia? Toki kuohuttavammista aiheista nousee helpommin keskustelua, mutta jos arki on enemmän askartelua ja auringonpaistetta ei niistä kirjoittaminen missään nimessä väärin ole. Ne eivät vaan välttämättä saa kommentointikynnystä ylittymään.

    ..-se aborteistakin jankannut anonyymi :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi!

    Pitää myöntää, että olen itsekin laiska kommentoimaan. On kiva lukea muiden tekstejä, mutta harvoin jaksan siihen mitään sanoa... Siksi ehkä ihmetyttääkin, kun on niitäkin blogeja, joissa blogisti suunnilleen toteaa, että onpa kiva ilma ulkona ja saa kauhean kommenttien ryöpyn, suorastaan väittelyn :D

    VastaaPoista